Szanowni Państwo mamy zaszczyt zaoferować Państwu nasze usługi w zakresie organizacji przyjęcia weselnego.

Z największą dbałością pomożemy Państwu zorganizować ten jeden z najważniejszych dni w życiu aby na zawsze pozostał pięknym wspomnieniem dla Was i waszych najbliższych.

Powitanie Państwa Młodych i Gości:
chleb i sól
lampka wina musującego podawana z truskawką lub maliną

Zupa
(jedno danie do wyboru)

aromatyczny krem grzybowy z kluseczkami
krem brokułowy z ziołowymi grzankami
krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
krem z pomidorów podawany z kwaśną śmietaną i listkiem świeżej bazylii kremowy mus ze szpinaku z kleksem kwaśnej śmietany posypany pestkami ze słonecznika
rosół królewski z makaronem
zupa krem z kalafiora z chrupiącymi grzankami
żur polski z białą kiełbasą

Główne danie gorące
(trzy dania do wyboru)

biała ryba pieczona z estragonem
biała ryba z masłem cytrynowym
filet drobiowy w migdałach
gulasz wołowy z mini warzywami
indyk w winnym sosie
kotleciki z nadzieniem serowo-pieczarkowym
kotlet schabowy panierowany
medaliony drobiowe w sosie serowym
pieczone udka kurczaka z rozmarynem i suszonymi pomidorami
stek mielony z mozzarellą i suszonymi pomidorami
sznurowana wieprzowina z suszonym tymiankiem
udka indyka duszone z kaparami
wieprzowina w sosie grzybowym
wołowina w pikantnej marynacie
zrazy z nadzieniem
żeberka barbecue

Dodatki do dania gorącego
 (dwa dodatki do wyboru)

ziemniaki tłuczone z wody
ziemniaczki opiekane z ziołami
ziemniaki koperkowe
kluski śląskie
ryż z warzywami

Surówki
 (jedno danie do wyboru)

modra kapusta duszona z rodzynkami
warzywa królewskie na parze
bukiet surówek sezonowych
buraczki z zasmażką czosnkową

Przekąski zimne
(osiem przekąsek do wyboru)

babeczki z jajkiem i serem
boczek pieczony w ziołach
indyk faszerowany szpinakiem z musem chrzanowym
jajka faszerowane pastą łososiową
jajka faszerowane pieczarkami
jajka faszerowane żółtym serem
karczek w marynacie paprykowej
melon zawijany w plastry boczku wędzonego
mozarella przełożona pomidorami na rucoli
pasztet wieprzowy z musem malinowym
rolada z indyka nadziewana morelami
plastry pieczeni podawane z jabłkami na zimno
plastry schabu ze śliwką i żurawiną
rolada  indyka nadziewane warzywami
roladki z szynki i pasty serowej
rolady drobiowe z brokułami
sakiewki szynkowe z musem chrzanowym
sakiewki z łososia z musem chrzanowy
schab z miodem
szynka gotowana w soku jabłkowym
tortilla bogactwo smaku

Sałatki
(trzy sałatki do wyboru)

sałatka grecka z oliwkami i serem feta
sałatka warzywna
sałatka hawajska z szynką i ananasem
sałatka cesarska z wędzonym kurczakiem i sosem czosnkowym
sałatka z suszonymi pomidorami i jajkiem
ryba na sposób grecki z warzywami korzennymi
Kosz świeżego pieczywa, pikle, dipy i marynaty do mięs

Bufet ciepły
(dwa lub trzy dania do wyboru)

barszcz czerwony z krokietami
bigos staropolski z jabłkiem
bouef strogonow
gołąbki zapiekane
pierogi ruskie
pierogi z mięsem
ragout drobiowe z pieczarkami
zupa gulaszowa na ostro z bułeczkami
żeberka podawane na kapuście kiszonej
żurek z jajkiem i kiełbasą
karczek na warzywach pieczonych

Napoje gorące: kawa i herbata bez ograniczeń
Napoje zimne: typu pepsi cola, fanta, sprite,
soki owocowe oraz woda mineralna (dwa litry na osobę)

Ciasta:
jabłecznik, sernik, muffinki czekoladowe, muffinki owocowe,
tortoletka, raffaello, miodownik, ciasto brzoskwiniowe, bananowiec,
kremówka, karpatka, snickers, ferrero rocher, ciasto jogurtowe z owocami,

Stół staropolski
(za dodatkową opłatą)

wędliny staropolskie
mięsa pieczone w ziołach – schab, szynka, karkówka
smalec wiejski w kamionkach, ogórki kiszone i konserwowe
ćwikła, bochny chleba wiejskiego

Koszt menu od 170 do 220 zł od osoby.

Dzień poprawin : koszt 70 zł od osoby